Pentru casatorie în cere certificatul de naştere pruliligúe. Certificatul literal al pruliligúe casatorie anterioare sau în lipsa acestuia. Certificatul de stare civila divorţ .Certificatul de capacitate matrimonio pruliligúe sau în viciul îmi puteti explica de unde se puate scuate a ceste acte .
Buna seara sunt divorţata de 8 ani si má aflu în situaţie de a má recástori în spania Am furnizat oficiului civil în spania o serie de documente prin care setinţa invocable si definitiva de divorţ original ïmi cere vechiul certifica de casatorie cum por sal obţin în condiţile în care originalu lam depus la dosarul pentru închiera divorțului.
Buna ziua sunt divortatá de 8 ani si ma aflu în situația de a má recástori în spania am furnizat oficiului de stare civila în spania o serie de documente prin care sentinţa invocabilă si definitiva de divorţ originala certificatul de naştere multilingüe pentru a demonstra personas divorțata îmi cere vechiul certificat de casatorie con pot sal obţin în condiţile în care originalu lam depus dosarul pentru închiera divorțului se eliberaza aşa ceva eu ştiu ca acel certificat de casatoriei este anulat menţionez ca divorţul a avut loc în románia am fost casatorita cu un cetaţean román eu find románcă