avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificatul de casatorie dupa divort
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificatul de casatorie dupa divort

Buna ziua sunt divortatá de 8 ani si ma aflu în situația de a má recástori în spania am furnizat oficiului de stare civila în spania o serie de documente prin care sentinţa invocabilă si definitiva de divorţ originala certificatul de naştere multilingüe pentru a demonstra personas divorțata îmi cere vechiul certificat de casatorie con pot sal obţin în condiţile în care originalu lam depus dosarul pentru închiera divorțului se eliberaza aşa ceva eu ştiu ca acel certificat de casatoriei este anulat menţionez ca divorţul a avut loc în románia am fost casatorita cu un cetaţean román eu find románcă
Cel mai recent răspuns: 631936597 , utilizator 14:01, 17 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie în spania 631936597 631936597 Buna seara sunt divorţata de 8 ani si má aflu în situaţie de a má recástori în spania Am furnizat oficiului civil în spania o serie de documente prin ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un marocan in romania stefan elena flori stefan elena flori locuim in italia.marocan nu are acte in it romanca are acte in it.avem un copil de 3ani nascut in italia.copilul are acte romanesti.vrem sa ne casatorim in ... (vezi toată discuția)
Divort, certificat de nastere minor neagualina neagualina Buna ziua.am divortat la notar in bucuresti anul trecut.In timpul casatoriei Am dat nastere unui baietel in anul 2009 in spania copilul nu are tata biologic a ... (vezi toată discuția)