avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate vatile

Activitate vatile

Multumesc !
Mi s-a radiat un PFA si printrun concurs de imprejurari (nu locuiesc la sediul pfa si nu am fost anuntat .)plicul cu decizia respectiva a ajuns la mine dupa ce depusesem declaratia unuica cu putin inainte de incheierea anului pentru care am depus declaratia unica .Ce risc ?
Buna ziua ! Speta este urmatoarea :pensionar pentru limita de varsta ,69 de ani ,posesor al unui PFA platitor de taxe la NORMA DE VENIT! INTREBAREA ESTE: sunt obligat sa platesc CAS pentru venitul din 2022 ? Daca raspunsul este da,va rog sa precizati si LEGEA .Daca se plateste acest CAS care este modalitatea de a se ADAUGA ANII IN CARE SE PLATESTE CAS LA PENSIE. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri !
Pot exista modificari in codul fiscal sau chiar exista ?
Daca exista modificari exista si o lege in acest sens ?Si daca exista o lege in acest sens se poate sa-mi trimiteti denumirea legii sau un link pentru aceasta lege?
MULTUMESC FOARTE MULT !
Buna ziua ! Va rog foarte mult daca se poate sa ma ajutati cu raspusul la urmatoare intrebare :
cunoaste cineva unde pot sa gasesc arhiva ocl alimentara Pitesti pentru perioada anilor 1965-1972
Nu doresc sa platesc si la pensie .Numai ca in declaratia de venit nu ai acesta optiune , anume de a nu plati la pensie .
Buna ziua ! Speta este urmatoarea :pensionar pentru limita de varsta ,68 de ani ,posesor al unui PFA platitor de taxe la NORMA DE VENIT! INTREBAREA ESTE: sunt obligat sa platesc atat CASS cat si CAS pentru venitul din 2022 ?
Răspuns la discuția Ajutor insotitor
Multumesc !
Buna ziua ! Pentru o persoana s-a stabilit de comisia medicala grad maxim de handicap cu insotitor . Ce trebuie facut pentru a luat ajutorul pentru insotitor .Mentionez ca handicapul a fost stabilit pentru boala ALZHEIMER. Va multumesc pentru ajutor .