avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Unde pot sa gasesc arhivele OCL ALIMENTARA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Unde pot sa gasesc arhivele OCL ALIMENTARA PITESTI ...

Buna ziua ! Va rog foarte mult daca se poate sa ma ajutati cu raspusul la urmatoare intrebare :
cunoaste cineva unde pot sa gasesc arhiva ocl alimentara Pitesti pentru perioada anilor 1965-1972
Cel mai recent răspuns: vatile , utilizator 14:13, 28 Octombrie 2022
Incercati in link-ul atasat.Aveti si date de contact.
[ link extern ] /
MULTUMESC FOARTE MULT !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa ii de munca amarox amarox Am facut stagiatura in perioada 1986 -1989 la TC Ind Pitesti, va rog sa-mi spuneti de unde pot obtine o adeverinta de incadrare in grupa II de munca pentru ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca anisoaraciobanu13@gmail.com anisoaraciobanu13@gmail.com Arhiva de la Fabrica Tricodava din București,unde am lucrat între ani 1972 -1975 la secția circulare și apoi la universale,vă mulțumesc mult.Aceasta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog să mă ajutați. caut arhivele de la firma ... Angelica 24 Angelica 24 Bună ziua, va rog să mă ajutați. Caut arhivele de la firma Modconf radiata in 2013. Am sunat la arhivele naționale, registrul comerțului și la firma de ... (vezi toată discuția)