avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta grupa II de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta grupa II de munca

Am facut stagiatura in perioada 1986 -1989 la TC Ind Pitesti, va rog sa-mi spuneti de unde pot obtine o adeverinta de incadrare in grupa II de munca pentru perioada respectiva, fiindu-mi necesara pentru calculul pensiei ?
Cel mai recent răspuns: Aurel Dogaru , utilizator 12:48, 1 Noiembrie 2023
La desfiintare, arhiva TCInd. Pitesti a fost preluata de catre o firma autorizata sa arhiveze documente de firma din judetulz dvs. Va puteti interesa la Registrul comertului ce firma a preluat activele TCInd, si/ sau arhiva.
Incercati aici: [ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2019
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Multumesc pentru raspuns! Din pacate, la Registrul comertului Arges mi-au spus ca ei nu-mi pot da informatii decat pentru firmele inregistrate in prezent (nu au nici-o legatura cu arhivele si nici cu preluarea activelor), iar la link-ul extern recomandat de dvs. mi-au spus ca ei nu au preluat activele nimanui si nu stiu sa-mi spuna nimic din ce s-a intamplat cu TC Ind Pitesti.
Incercati la firme autorizate sa arhiveze documente din judetul dvs. Gasiti pe internet.
Am facut o cerere si la Arhivele Nationale Arges si mi-au raspuns ca arhiva fostului TC Ind Pitesti se gaseste la S.C. Argecom, str. Gh. Sincai, nr. 30, Pitesti, nr. tel. 0248615410. Poate mai intereseaza pe cineva! Va rog sa-mi tineti pumnii pentru a obtine ceea ce ma intereseaza! Multumesc!
Pentru arhiva Trustului de Constructii Industriale Arges contactati Argecom prin D-nul Nuta Ion, tel. 0741210629.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca stefan.ursache stefan.ursache Tatal meu a ajuns la varsta pensionarii ,si a lucrat inainte de 1989 la Trustul de Constructii Carpati din Bucuresti si la Cooperativa Constructorul din ... (vezi toată discuția)
Pensionare burde1979 burde1979 ma intereseaza unde pot sa gasesc arhiva de la trustul constructii carpati bucuresti, santierul naval mangalia nord, tc ind constanta hala ani 1976 si 1977 (vezi toată discuția)
Arhiva grup santiere constructii cluj-napoca lity lity Buna ziua, Am o mare rugaminte , daca stie cineva sa-mi spuna unde se afla arhiva de la TCGrup Santiere Constructii 21 Cluj si TCI Grup 4 Instalatii Cluj. (vezi toată discuția)