avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

ma intereseaza unde pot sa gasesc arhiva de la trustul constructii carpati bucuresti, santierul naval mangalia nord, tc ind constanta hala ani 1976 si 1977
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:23, 21 Ianuarie 2017
Trebuie sa va interesati la Registrul comertului si sa aflati cine a preluat/ privatizat/ lichidat, etc. firma respectiva.
Arhiva se preda unei firme specializate in arhivare sau Arhivelor nationale din judet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa ii de munca amarox amarox Am facut stagiatura in perioada 1986 -1989 la TC Ind Pitesti, va rog sa-mi spuneti de unde pot obtine o adeverinta de incadrare in grupa II de munca pentru ... (vezi toată discuția)
Caut archiva santier de constructii brasov Josef 1505 Josef 1505 Am lucrat din 1977 pina 1978 pe santier la Copsa Mica, apartinind de trustul constructii brasov, nu gasesc archiva, imi lipsesc acesti 2 ani la pensie (vezi toată discuția)
Grupa in vechime cutepov cutepov Buna ziua.Asdori si eu sa aflu de unde imi pot scoate grupa pentru pensie de la o societate care nu mai exista...in cartea de munca este operata numai vechimea ... (vezi toată discuția)