avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Caut archiva santier de constructii Brasov
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Caut archiva santier de constructii Brasov

Am lucrat din 1977 pina 1978 pe santier la Copsa Mica, apartinind de trustul constructii brasov, nu gasesc archiva, imi lipsesc acesti 2 ani la pensie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 8 August 2024
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]
Am o intrebare asemanatoare cu a dumneavoastra. Mama a lucrat in anii 50,60,70 deasemenea pe acest santier in Copsa-Mica, Trustul Nr 5 Constructii apartinind de Brasov, la caserie si contabilitate. Din pacate nu reusim sa aflam unde se afla archiva acestui santier.
Ati aflat cumva intre timp unde sint depozitate cartile de munca de la acest santier?
Raspunsul domnului Cornel Vasile nu ne-a fost de folos.
Pentru un raspuns va multumim anticipat.

Buna,

Ați aflat cumva între timp unde este arhiva trustului 5 construcții din Brașov?
Caut pentru bunicul meu, care de-asemenea a lucrat acolo în anii 70 și nu găsesc nici o informație utilă.

Mulțumesc!

Judith1927 a scris:

Am o intrebare asemanatoare cu a dumneavoastra. Mama a lucrat in anii 50,60,70 deasemenea pe acest santier in Copsa-Mica, Trustul Nr 5 Constructii apartinind de Brasov, la caserie si contabilitate. Din pacate nu reusim sa aflam unde se afla archiva acestui santier.
Ati aflat cumva intre timp unde sint depozitate cartile de munca de la acest santier?
Raspunsul domnului Cornel Vasile nu ne-a fost de folos.
Pentru un raspuns va multumim anticipat.

[ link extern ]

pag.55 al publicatiei ..scrie de arhiva TC 5 Brasov.
[ link extern ]

pag.55 al publicatiei ..scrie de arhiva TC 5 Brasov.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare burde1979 burde1979 ma intereseaza unde pot sa gasesc arhiva de la trustul constructii carpati bucuresti, santierul naval mangalia nord, tc ind constanta hala ani 1976 si 1977 (vezi toată discuția)
Tci brasov grup santierul harghita miercurea ciuc vajdajj@gmail.com vajdajj@gmail.com Din data de 03 07 1978-pana 03 01 1980 am lucrat ca bobinator C1b la Trustul de Constructii Industriale Brasov Grup Santier Constructii Harghita Miercurea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mă numesc vlad vasile corneliu și doresc să aflu ... JeanCorneliu JeanCorneliu Bună ziua, Mă numesc Vlad Vasile Corneliu și doresc să aflu unde se găsește arhiva Trustului de construcții industriale București, Grup șantiere ... (vezi toată discuția)