avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Mă numesc Vlad Vasile Corneliu și doresc ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Mă numesc Vlad Vasile Corneliu și doresc să aflu ...

Bună ziua,
Mă numesc Vlad Vasile Corneliu și doresc să aflu unde se găsește arhiva Trustului de construcții industriale București, Grup șantiere Târgoviște (adresa). Menționez că am nevoie de adeverința privind veniturile salariale obținute în perioada septembrie 1977 - martie 1978.
Aștept răspunsul Dvs.
Corneliu Vlad

Alte discuții în legătură

Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa ii de munca Daniela eu Daniela eu Va rog sa ma ajutati de unde as putea sa scot adeverinta pentru grupa II de munca in vederea pensionarii. In perioada 1977-1981 am fost angajat la Trustul de ... (vezi toată discuția)
Pensionari,probleme juridice legate de pensii crisanvasile crisanvasile In anul 1978 am lucrat ca muncitor necalificat la Trustul de Constructii Industriale Bucuresti-Grupul de santiere Buzau.Intrebarea mea este la ce grupa de ... (vezi toată discuția)