avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta grupa II de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta grupa II de munca

Va rog sa ma ajutati de unde as putea sa scot adeverinta pentru grupa II de munca in vederea pensionarii. In perioada 1977-1981 am fost angajat la Trustul de Constructii Industriale Bucuresti -Grup Santiere Slobozia. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 11:18, 10 Ianuarie 2017
Dacă este vorba despre S.C. ALCOR S.A.(T.C.I.B.), arhiva a fost preluată de Tipografia Slobozia.
Îi puteți contacta:
Adresa=str. Gării, incinta SACO Slobozia Ialomita
Email: arhivecronos@tipografiasa.ro
Phone: 0728958562
Mobile: 0724266965

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pensionare mariastirbescu mariastirbescu am lucrat la Ministerul Constructiilor industriale- trustul constructii industriale Bucuresti- grup santiere slobozia in 1981 avand functia de sing. stagiar ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă ... Iulia_dulcik7@yahoo.com Iulia_dulcik7@yahoo.com Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă de la TCCH Midia Navadari,grup șantiere Navadari pe perioada 1981-1991 numele Călin ... (vezi toată discuția)