avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinta pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinta pensionare

am lucrat la Ministerul Constructiilor industriale- trustul constructii industriale Bucuresti- grup santiere slobozia in 1981 avand functia de sing. stagiar serviciul PPUP - cu legitimatia nr. 809 /1981, in regim de santier ( 10 ore) . De unde pot ridica adeverinta necesara la casa de pensii ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 3 Noiembrie 2016
Incercati la :

Directia Municipiului Bucuresti Arhivele Nationale ale Romaniei
Adresa: Calea Vacaresti, nr. 470, sector 4, Bucuresti
Telefon: 021/313 92 95, 021/ 332 07 61, 021/332 07 71
Email: secretariat.an@mira.gov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa ii de munca Daniela eu Daniela eu Va rog sa ma ajutati de unde as putea sa scot adeverinta pentru grupa II de munca in vederea pensionarii. In perioada 1977-1981 am fost angajat la Trustul de ... (vezi toată discuția)
Arhiva din str. batistei nr. 26 bucuresti amk1243 amk1243 Stimate Domn/Doamna, Va rog sa aveti amabilitatea sa imi spuneti unde se pastreaza arhiva Comitetului Orasenesc PMR , din str. Batistei Nr. 26. Solicit ... (vezi toată discuția)