avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva din Str. Batistei nr. 26 Bucuresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva din Str. Batistei nr. 26 Bucuresti

Stimate Domn/Doamna,

Va rog sa aveti amabilitatea sa imi spuneti unde se pastreaza arhiva Comitetului Orasenesc PMR , din str. Batistei Nr. 26. Solicit aceasta informatie pentru a ma putea adresa in vederea eliberarii unei adeverinte de venituri.
Cu stima,
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 29 Iulie 2011
Incercati la Arhivele Nationale , Calea Văcăreşti, nr. 470 sector 4, Bucureşti
Tel. direct: 021/313 92 95

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pensionare mariastirbescu mariastirbescu am lucrat la Ministerul Constructiilor industriale- trustul constructii industriale Bucuresti- grup santiere slobozia in 1981 avand functia de sing. stagiar ... (vezi toată discuția)
Arhivele ipo tulcea referitoare la statele de plata pt. munca in acord gicabuga gicabuga Sunt un fost angajat al IPO Tulcea si am ajuns la varsta pensionarii. Pentru a-mi depune dosarul de pensie am nevoie de adeverinta cu veniturile salariale ... (vezi toată discuția)
Recuperare date angajare netrecuta in carnetul de munca - perioada lucrata in 1976. funda ioana funda ioana In 1976 am lucrat timp de 8 luni la Fabrica de incaltaminte Antilopa Bucuresti. Unde trebuie sa merg sa obtin o copie dupa decizia de incetare a contractului ... (vezi toată discuția)