avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa in vechime
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa in vechime

Buna ziua.Asdori si eu sa aflu de unde imi pot scoate grupa pentru pensie de la o societate care nu mai exista...in cartea de munca este operata numai vechimea nu si grupa,daca ma puteti ajuta cu un raspuns va multumesc anticipat...multumesc.Intrepinderea este C.C.D.M.N Baza de aprovizionare siinterdenta Medgidia
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:21, 24 Ianuarie 2017
Mergeti la Registrul comertului din judet si aflati cine a preluat/ privatizat/ lichidat, etc. fosta firma. Firma care a preluat/ privatizat/ lichidat fosta firma trebuia sa predea arhiva la o firma specializata in arhivari sau la Arhivele nationale din judet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare burde1979 burde1979 ma intereseaza unde pot sa gasesc arhiva de la trustul constructii carpati bucuresti, santierul naval mangalia nord, tc ind constanta hala ani 1976 si 1977 (vezi toată discuția)
Adeverinte grupa si sporuri gina2010 gina2010 Buna dimineata, cum poate un salariat sa obtina adeverintele aferente perioadelor in care s-a incadrat in grupa II , pana in aprilie 2001, daca societatile ... (vezi toată discuția)
Neinscrierea grupei a ii-a de muncã in carnetul de munca si sanse la cedo kissjencike kissjencike Buna seara Ma numesc Jeno Kiss sunt din Sf Gheorghe jud Covasna si am 59 de ani.Problema mea e legata de faptul ca angajatorul nu a facut mentiune in cartea ... (vezi toată discuția)