avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ajutor insotitor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ajutor insotitor

Buna ziua ! Pentru o persoana s-a stabilit de comisia medicala grad maxim de handicap cu insotitor . Ce trebuie facut pentru a luat ajutorul pentru insotitor .Mentionez ca handicapul a fost stabilit pentru boala ALZHEIMER. Va multumesc pentru ajutor .
Cel mai recent răspuns: vatile , utilizator 10:38, 11 Iulie 2019
Mergeți cu certificatul de handicap la Primăria unde domiciliați, la biroul de ASISTENȚĂ socială.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua daca ma poate ajuta cineva cu unele informati. tatal ... Hawa Hawa Buna Ziua Daca ma poate ajuta cineva cu unele informati. Tatal meu in virsta de 79 ani cu boala Alzheimer in stadiul grav de ce indemnizatie ar avea dreptul ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap baciu rodica baciu rodica Buna ziua, Tatal meu are diagnosticul de DEMENTA IN BOALA ALZHEIMER CU DEBUT TARDIV MMS - 22 PCT, si as vrea sa stiu daca cu acest diagnostic ar avea ... (vezi toată discuția)
Ce se intelege prin grad de handicap grav, cod handicap 1, cu asistent personal? muncitorul srl muncitorul srl Va rog,ce trebuie sa inteleg prin grad de handicap grav,cod handicap 1,cu asistent personal,cod boala G20,G83,Q66.Ce drepturi decurg din aceasta hotarare,tatal ... (vezi toată discuția)