Va mulțumesc frumos Pt răspuns. Nu am făcut niciun fel de contract cu adiministratorul, doar am Urmat pașii descriși de dumneavoastră mai sus pentru a-l pune in aceasta funcție.
Banii nu mai sunt fizic in firma și nu am informații deloc contabile despre firma, nici măcar nu cunosc contabilul firmei. Acesta este obligat sa-mi ofere informații cu privire la statusul firmei?
Cu privire la revocarea administratorului din funcție, dacă acesta nu este de acord sa semneze ce se întâmpla?
Sunt asociat unic intr-un SRL și am un administrator care s-a ocupat de firma.
Vreau sa îl revoc din firma de tot dar problema este ca acesta a acumulat datorii (contribuții la stat Pt angajați). Întrebarea mea este: cum se vor recupera acele sume de la el? Cine Răspunde de acei bani neplătiți?
Dacă îl revoc din funcție trebuie anunțat cumva oficial? Poate ataca decizia mea in instanța?
Va mulțumesc frumos Pentru suport.
Eu am un PFA cu codul CAEN 9602 - Coafor și alte activități de infrumusetare iar diploma mea e pe machiaj. Întrebarea mea e: pot angaja o fata la Coafor și una la Cosmetica ? Ele au diplome pentru fiecare specializare dar eu ca detinator PFA am doar pe machiaj.
Menționez ca la registrul comerțului mi-au scris in paranteza lângă codul CAEN textul "machiaj".