avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate Artur T.

Activitate Artur T.

Buna ziua, as dorii sa stiu urmatoarele: Eu am o societate comerciala si am probleme finaciare nu mai pot achita datoriile fata de furnizori si nici sa-mi platesc ratele la banca. Acum sunt executat silit, iar executorul doreste sa-mi scoata la vanzare apartamentul in care locuiesc eu, sotia si cei doi copii. Acest apartament este cumparat prin programul prima casa din 2010 si as mai avea de platit cativa ani la el.
Exista vreo lege pentru protectia familiei sau a copiilor de-a nu ajunge in strada ?
Răspuns la discuția Teren în folosință vesnica
Buna, inca nu am cumparat nimic deoarece acum se face sucesiunea catre mostenitori de drept, adica mama si cei doi frati ai mamei mele. Eu as dorii sa cumpar de la ei a cea casa dar tereneul a fost primit in folosinta vesnica in anul 1959 conform decretului 493/1954 printr-o decizie data de sfatul popular in care se specifica ,, teren acordat in folosinta vesnica ''. Ce sa fac? Sa cumpar? Ternul se poate transferea cu acelasin titlu de folosinta vesnica sau mostenitorii pot sa treaca pe ei acel teren ?
Buna ziua, bunici mei au lăsat că moștenire o casa modesta și un teren de 6 ari dat de stat către bunicilor mei in anul 1960 cu drept de folosință vesnica. Acum eu doresc să cumpăr a cea casa. Ce sa fac? Ce se întâmplă cu terenul?
Buna ziua, am un magazin unde comercializez sisteme complete pt. instalatii termice, sanitare, alim. apa si gaz. Clientii mei sunt persoane fizice cat si juridice atunci cand imi comanda o cantittate mare de marfa (adica am pe un necesar de materiale 80 de repere cu diferite cantitati) cum sa le dau marfa fara sa le facturez? Deoarece clienti fie mai cumpara marfa, dar ce-a mai mare problema este ca imi aduc inapoi 5 repere cu diferite cantitati si doresc alte repere cu diferte cantitati. As dorii sa dau marfa pe ,,caiet" si la finalul lucrari sa facturez exact ce mafra sa folosit in lucrare respectiva.