avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate AlisaBianca

Activitate AlisaBianca

Răspuns la discuția Permis reținut

Da 30 zile
Mihnea Dorian a scris:

Contestatie ca sa tergiversezi suspendarea, daca au filmare nu exista nicio sansa de castig. Cat este suspendarea ? 30 de zile ?

Răspuns la discuția Permis reținut

Si nu se poate face nimic pentru evitarea suspendarii permisului, o contestatie sau ceva...
Doinita Stingaciu a scris:

Vi se aplica Ordonanta 2/2001 actualizata si, bineinteles, codul rutier. Masura e luata corect, intrucat sanctiunea aplicarii amenzii se prescrie in termen de 6 luni de la savarsirea faptei.

Buna ziua,am o nelamurire, anul trecut in noiembrie am circulat cu viteza de 73km /h in localitate si nu am oprit la semnalul agentului rutier, acum in februarie am primit o instiintare conform caruia mi se suspenda permisul de conducere pt 30zile. Si un proces verbal in care am de achitat o amenda.Intrebarea mea este daca pt asta se poate retine permisul, si dupa atata timp? Multumesc
Discuție Permis reținut
Buna ziua, am o nelamurire, anul trecut in noiembrie am circulat cu viteza de 73km/h in localitate, si nu am oprit la semnalul agentului rutier, Acum in februarie am primit prin posta ca mi se retine permisul de conducere si am de achitat o amenda..intrebarea mea este, se poate retine permisul pentru asta? Si dupa atata timp? Va multumesc !