avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis

Buna ziua,am o nelamurire, anul trecut in noiembrie am circulat cu viteza de 73km /h in localitate si nu am oprit la semnalul agentului rutier, acum in februarie am primit o instiintare conform caruia mi se suspenda permisul de conducere pt 30zile. Si un proces verbal in care am de achitat o amenda.Intrebarea mea este daca pt asta se poate retine permisul, si dupa atata timp? Multumesc

Alte discuții în legătură

Permis reținut AlisaBianca AlisaBianca Buna ziua, am o nelamurire, anul trecut in noiembrie am circulat cu viteza de 73km/h in localitate, si nu am oprit la semnalul agentului rutier, Acum in ... (vezi toată discuția)
Permis retinut dupa savarsirea faptei?! akon akon Buna,am avut parte de un mic incident legat de rutiera si anume am fost oprit de un MCV.Mi s-a comunicat ca aveam viteza de 102km/h in localitate. Problema ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pt. 180 zile?!?!?!?!?!?!? ciao_loredanas ciao_loredanas Ziilele trecute ma deplasam pe ruta Timisoara- Arad. La iesirea dintr-o localitate am depasit o masina care mergea cu viteza redusa...am depasit-o si mi-am ... (vezi toată discuția)