avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis reținut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis reținut

Buna ziua, am o nelamurire, anul trecut in noiembrie am circulat cu viteza de 73km/h in localitate, si nu am oprit la semnalul agentului rutier, Acum in februarie am primit prin posta ca mi se retine permisul de conducere si am de achitat o amenda..intrebarea mea este, se poate retine permisul pentru asta? Si dupa atata timp? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: AlisaBianca , utilizator 22:48, 20 Februarie 2018
Vi se aplica Ordonanta 2/2001 actualizata si, bineinteles, codul rutier. Masura e luata corect, intrucat sanctiunea aplicarii amenzii se prescrie in termen de 6 luni de la savarsirea faptei.

Si nu se poate face nimic pentru evitarea suspendarii permisului, o contestatie sau ceva...
Doinita Stingaciu a scris:

Vi se aplica Ordonanta 2/2001 actualizata si, bineinteles, codul rutier. Masura e luata corect, intrucat sanctiunea aplicarii amenzii se prescrie in termen de 6 luni de la savarsirea faptei.

Contestatie ca sa tergiversezi suspendarea, daca au filmare nu exista nicio sansa de castig. Cat este suspendarea ? 30 de zile ?

Da 30 zile
Mihnea Dorian a scris:

Contestatie ca sa tergiversezi suspendarea, daca au filmare nu exista nicio sansa de castig. Cat este suspendarea ? 30 de zile ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal de contraventie, pareri... flo1990b flo1990b Buna seara,ieri mi-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile+amenda 340 lei pe motiv ca nu am respectat semnificatia indicatorului STOP si am patruns pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces -verbal rutier miron dumitru miron dumitru Buna,va rog frumos sa-mi raspundeti daca pot contesta partial un Pv sau numai un articol din pv? Iata despre ce este vorba.in urma cu 2 zile la iesirea din ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis AlisaBianca AlisaBianca Buna ziua,am o nelamurire, anul trecut in noiembrie am circulat cu viteza de 73km /h in localitate si nu am oprit la semnalul agentului rutier, acum in ... (vezi toată discuția)