avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate Vallevi

Activitate Vallevi

Da ,recunosc am gresit asteptand atat de mult. Dar eram tanar si nici nu beneficiam de bani asa incat sa mi permit actele sa fie rezolvate la notar.
Am inteles legea uzucapiunea daca posed un bun de minim 10 ani as putea sa fac intabularea.
Ce credeti?
Buna ziua.Ma numesc Vaszi. Am o situatie mai interesanta.
In 2001 am cumparat la tara in judetul Mures 9 arii de teren cu o cladire pe care am reconstruit-o.
In acea perioada, am facut un contract de vanzare-cumparare de mana cu martorii. Vanzatorii au decedat si eu nu am reusit sa intabulez pe mine.
Mostenitorii, care ar fi ei, asa stiu ca eu am rezolvat actele inca pe perioada respectiva,
Acum intrebarea este cum pot intabula pe mine fara sa mai chem mostenitorii care sunt inprastiati prin Europa?
In acesti ani eu figurez la primarie ca beneficiar si eu am platit impozitul de 21 de ani.
Va multumesc!
Cum pot formula o plangere catre vodafone pe motiv de ce nu ma pot folosi de minutele de roaming acordate de ei in contract si alocate lunar si totusi ma taxeaza la cost suplimentar fara sa mi dovedeasca. Adica pe noile legi Europene ar fii vorba. Dar eu am alocate lunar 1500 minute roaming international 4 gb si nelimitat mesaje si minute nationale. si folosesc aproximativ 200 roaming. Ar fii trebuit sa platesc 481 lei si mi s a facturat 931 lei. Fara sa vad la cronos ca as fi avut cost sau din ce vine suma asta. Vreau sa fac o plangere si nu stiu cum sa o formulez daca ma poate ajuta cineva.