avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Activitate Irina39

Activitate Irina39

Am nevoie de informatii daca se poate.
Viitorul meu sot este de origine marocana si a fost rezident in Italia. Pentru ca nu s-a prezentat sa reinnoiasca permisul de sedere acolo din motive personale, acesta i-a fost anulat. Eu sunt in Romania, el a ramas in Italia, dar farà acte in regula. Cum pot proceda pentru ca el sa vina aici? Unde m as putea adresa? Noi am vrea sa ne stabilim aici.
As vrea sa stiu daca poate veni in romania chiar daca Nu mai are permisul de sedere in Italia are doar pasapotul si odata intrat pe teritoriul Romaniei poate obtine permisul de sedere acolo pe o perioada de timp? Nustiu Cum Sa procedez el fiind din Maroc !
Buna seara! As dori o informatie daca se poate! Viitorul meu sot este de origine marocana si a fost resident in Italia din 2010 pana ieri cand ia fost retras permisul de sedere in Italia pt ca nu s a prezentat sa reinnoiasca permisul de sedere. Am angajat un avocat pt redarea permisului, acum am dori sa venim in Romania pt o perioada de 3 luni dar nu stiu daca este posibil intrarea in romania si sa il ceara acolo, acum avand doar pasaportul! Cum pot proceda?! Va multumesc.