avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Permis de ședere in Italia expirat, cetatean marocan
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Permis de ședere in Italia expirat, cetatean marocan

Am nevoie de informatii daca se poate.
Viitorul meu sot este de origine marocana si a fost rezident in Italia. Pentru ca nu s-a prezentat sa reinnoiasca permisul de sedere acolo din motive personale, acesta i-a fost anulat. Eu sunt in Romania, el a ramas in Italia, dar farà acte in regula. Cum pot proceda pentru ca el sa vina aici? Unde m as putea adresa? Noi am vrea sa ne stabilim aici.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:04, 17 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Pai fara acte legale cum sa intre in Romania?
Fie vine cu pasaportul marocan fie cu permisul de sedere din Italia.
S-ar putea sa-i trebuiasca viza de intrare in Romania.
Buna dimineata,
Daca este posesor de pasaport simplu poate calatori in Romania pe baza unei invitatii facute de Dvs. si numai dupa ce obtine viza de scurta sedere si indeplineste mai multe conditii pentru care trebuie sa faca dovada.
Cititi cu atentie toate informatiile din linkul de mai jos.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere in italia, expirat Irina39 Irina39 Buna seara! As dori o informatie daca se poate! Viitorul meu sot este de origine marocana si a fost resident in Italia din 2010 pana ieri cand ia fost retras ... (vezi toată discuția)
Vizita in romania cetatean marocan casatorit in italia cu româncă Mihaelabubu Mihaelabubu Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati ...Eu sunt in Italia ,m-am casatorit cu un barbat marocan aici in italia,el avand doar pasaportul ,a enit prima data cu ... (vezi toată discuția)
Casatorie mixta magda_alexandrescu magda_alexandrescu vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, lamuriti-ma va rog, dupa casatorie in cat timp poate obtine permis de sedere in romania? si ce drepturi are? de ... (vezi toată discuția)