avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Activitate Zorand

Activitate Zorand

Am adus asta la cunoștiință firmei de mentenanța . Detaliat , am aflat niște detalii . Firma de mentenanța a avut mai multe apartamente contractate individual de la acest proprietar, cu care a avut niște probleme financiare din cauza chiriasilor. Legat de apartamentul contractat de mine , cheltuielile utilităților sunt plătite la zi iar firma de mentenanța a făcut transferul unor sume de bani pe tru acest apartament. Proprietarul nu a înregistrat contractele la ANAF și menționează ca suna transferata este Per total , nu Ptr un contract individual .
Din ce am citit in contractele de închiriere , deduc ca proprietarul este cel care vrea sa înceteze contractul in mod abuziv. Nu sa făcut nicio notificare scrisă prin intermediul unui organ competent de executare silită . Doar s-a adus la cunoștiință prin intermediul technologiei (mesaj și telefon). Va mulțumesc pentru timpul acordat
Company Advising a scris:

Trebuie vazut contractul cu firma de mentenanta. Este delicata situatia. Daca proprietarul actioneaza in instanta firma de mentenanta si castiga, dvs. va trebui sa va indreptati impotriva acesteia. Legat de evacuare, va puteti apara in fata instantei invocand incheierea contractului cu societatea respectiva - care avea drept de subinchiriere. Debransarea de la utilitati sigur incalca prevederile contractuale. Va sfatuiesc sa aduceti la cunostinta - firmei de mentenanta - situatia expusa - in scris. Va constituiti probe.

Buna tuturor. Am intalnit o problema. Din luna iulie am inchiriat un apartament prin semnarea unui contract de inchiriere pe perioada de 1 an de la o firma de mentenata apartamente care are un contract cu proprietarul apartamentului cu drept de subinchiriere. Eu am platit chiria in avans pana la sfarsitul lunii ianuarie plus garantia . de cateva zile am fost contactat direct de proprietar care mi-a cerut sa fac un contract direct cu el pe o suma mai mare, bineinteles, acuzand ca nu si-a primit chiria de la firma de mentenanta. cei de la firma de mentenanta mi-au zis sa stau linistit ca proprietarul nu are ce sa discute direct cu mine si daca are o problema, sa o rezolve cu firma de mentenanta in instanta . mentionez ca eu mi-am respectat toate clauzele contractuale dintre mine si firma de mentenanta. proprietarul imobilului m-a amenintat cu executarea silita si ca va debransa apartamentul de la utilitati. mai am 2 copii minori, unul de 2 ani si unul de 7 ani. ce pot face eu din punctul acesta de vedere, ce drepturi am, cui ma pot adresa ?

Va Multumesc celor care ma pot ajuta cu un sfat.
Buna ziua. Am fost lovit pe trecerea de pietoni culoare verde și am avut 3 coaste rupte și capul spart. De la IML am primit 30-35 zile îngrijiri medicale. Daune morale pe cale amiabila de la asigurator mi s-a oferit 14.000RON. Mi se pare cam puțin. Exista o formula de calcul pentru cuantificarea corecta a zilelor de îngrijire medicală prin care as putea sa lenraspund cerând mai mult de 14.000RON pe cale amiabila ?
Va mulțumesc in avans pentru răspuns.