avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate Vescarviorel

Activitate Vescarviorel

Răspuns la discuția Executat kruk
Problema e ca nu mi s-a adus la cunoștință doar când am primit salarul. Am primit de la firma copie după hârtiile de la executor și sunt trecut de mult cele 15 zile.

Company Advising a scris:

Contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta. Din cele mentionate de dvs. sunt sanse mari ca dreptul creditorului sa fie prescris.

Discuție Executat kruk
De astăzi mi sa reținut o suma din salar . Neștiind de ce am întrebat la birou pentru ce. Surpriza a fost sa mi se spună ca sunt executat silit pentru un credit din 2009. Fiind plecat din tara foarte mult timp am cam uitat de credit. Am înțeles din alte discuții ca ar putea fi expirat creditul sau asa ceva. În general întrebarea mea este : cum pot scăpa de aceasta executare? Este vorba totuși de niște penalizări exorbitante. Va mulțumesc.
Discuție Datorii ANAF
Buna ziua . Anaf-ul nu a vrut sa imi elibereze o adeverinta de venit deoarece am datorii la ei . Dupa o lunga discutie la mai multe ghisee am aflat ca am datorii de la cheltuieli judecatoresti . In ultimii 3 ani am fost incarcerat in penitenciar si nu stiam de aceste datorii . Datoriile se redica la suma de 11000 ron . O stimata doamna ma invitat sa platesc esalonat 500 ron pe luna . Aveam nevoie de adeverinta pentru ajofm in cautarea unui loc de munca . Ghinion nu am primit-o . Intrebarea mea este : nu pot plati mai putin decat am fost invitat adica 500 ron . Fara loc de munca de unde . Si chiar am nevoie de aceea adeverinta . Va multumesc