avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii ANAF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii ANAF

Buna ziua . Anaf-ul nu a vrut sa imi elibereze o adeverinta de venit deoarece am datorii la ei . Dupa o lunga discutie la mai multe ghisee am aflat ca am datorii de la cheltuieli judecatoresti . In ultimii 3 ani am fost incarcerat in penitenciar si nu stiam de aceste datorii . Datoriile se redica la suma de 11000 ron . O stimata doamna ma invitat sa platesc esalonat 500 ron pe luna . Aveam nevoie de adeverinta pentru ajofm in cautarea unui loc de munca . Ghinion nu am primit-o . Intrebarea mea este : nu pot plati mai putin decat am fost invitat adica 500 ron . Fara loc de munca de unde . Si chiar am nevoie de aceea adeverinta . Va multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu medical/greva medicilor/angajator rau voitor Cezarejte Cezarejte Am mai multe nelamuriri, sunt destul de tanar si nu sunt foaret informat in acest domeniu de aceea va rog sa imi dati orice raspuns. Orice informatie este bine ... (vezi toată discuția)
As vrea sa fiu luata in evidenta de ajofm si sa urmez cursuri de calificare brdcristea brdcristea In primul rand buna seara, As vrea sa stiu daca nu am beneficiat niciodata de ajutor de somaj in 15 ani de munca si am ramas fara servici cum ma pot ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de concediere si somaj alecori alecori Sunt fosta angajata a ITM,concediata in 2010 (desi ma aflam in concediu medical,concediata fara preaviz si prin abuz de putere).Cu ajutorul sindicatului am dat ... (vezi toată discuția)