avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut Marian12

Activitate Ionut Marian12

Răspuns la discuția Recuperare mobilă
Menționez ca acum sunt logata pe contul copilului.
Deci am fost logodita și mobila încă este acolo
Dacă am cumpărat mobila cu soțul meu acum 10 ani,iar acesta a decedat în 2012 si am lăsat mobila acolo,sunt șanse să o recuperez?
Răspuns la discuția Carte identitate
Deci fără act de proprietate nu se poate face C.I.
Eu trebuie sa îmi schimb C.I. dar nu am act de proprietate pentru că părinții mamei sunt decedați si ei sunt proprietari. Ce pot face?
Discuție Vandalism
In ce condiții se poate pune sechestru pe casa sau sa fie trecută pe numele părții vătămate?
Discuție Vandalism
Dacă in cazul unui proces un vandalizator nu are loc de muncă pentru a oferi suma cerută de partea vătămată...se poate pune sechestru pe o vilă care ii aparține?sau sa o treacă pe numele părții vătămate?
Răspuns la discuția VANDALISM
Si daca noi solicităm alta suma iar inculpatul nu dorește sa o ofere....procesul continuă?(ce pedeapsa se poate aplica pt vandalizare si violare de domiciliu?)

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cand urmărirea penală este completă şi există probele necesare şi legal administrate se poate dispune o solutie de neurmarire/netrimitere in judecata sau se emite rechizitoriu si il trimite in judecata.
Aveti dreptul sa va constituiti parte civila pana la inceperea cercetarii judecatoresti.

Răspuns la discuția VANDALISM
Dar in acest caZ care este cursul?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca nu va intelegeti amiabil si sa va retrageti plangerea, procesul penal isi urmeaza cursul.

Discuție VANDALISM
Buna ziua.Acum o luna casa mea a fost vandalizata de o persoana...dupa cateva săptămâni de la plângere peesoana s-a autodenunțat si acum are un avocat care speră sa il salveze doar cu suma pagubelor(menționez ca in această perioada mama e depus la politie o lista cu bunurile distruse.iar inculpatul dorește sa plătească doar acele pagube....desi noi cerem mai mult)....ce e de făcut?