avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte identitate

Eu trebuie sa îmi schimb C.I. dar nu am act de proprietate pentru că părinții mamei sunt decedați si ei sunt proprietari. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 29 Mai 2019
Buna ziua, Faceti succesiunea dupa proprietarii decedati si asa veti avea acte de proprietate.
Deci fără act de proprietate nu se poate face C.I.
Se poate solicita eliberarea unei Carti de identitate provizorie .
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare carte de identitate, lipsa act spatiu simonutza10 simonutza10 Va comunic ca am C.I. expirata de vreo 2 saptamani, ieri am fost la Evidenta populatiei pt a ma interesa ce acte imi trebuie ca sa imi fac CI. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin! simpluu simpluu Buna ziua, As Dori sa stiu cum as putea sa imi schimb buletinul care expira in cateva luni fara a avea actul de spatiu pe numele meu. Locuinta esta lasata ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)