avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare mobilă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare mobilă

Dacă am cumpărat mobila cu soțul meu acum 10 ani,iar acesta a decedat în 2012 si am lăsat mobila acolo,sunt șanse să o recuperez?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:28, 22 Iulie 2019
Depinde ce drepturi aveti si daca mobila se mai afla acolo.
Menționez ca acum sunt logata pe contul copilului.
Deci am fost logodita și mobila încă este acolo
Ce valoare are mobila?
Cati mostenitori sunt?
Ce au facut fiecare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deci sotul, nu va era sot.. acet pe acea mobila aveti, ati cumparat-o pe numele " sotului " ? Daca da, inseamna ca era a lui si numai copilul daca aveti un copil comun, il poate mosteni.
Oricum, o mobila folosita 10 ani, nu cread ca mai are valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunurile proprii devin comune dupa 5 ani? marino marino am si eu o intrebare... Am o relatie de cativa ani, intr-o anumita perioada am achizitionat un apartament, pe numele meu , in rate, pe care il platesc ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotului supravietuitor cri -cri cri -cri Buna ziua! As dori sa stiu ce cota imi revine din vanzarea masinii achiztionate in timpul casatoriei, in cazul in care parintii si sora au pretentie la partea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.! suntem 4 mostenitori. bunurile sunt ale soțului ... Claudia Ioana Claudia Ioana Bună ziua.! Suntem 4 mostenitori. Bunurile sunt ale soțului primite moștenire de la părinții lui. Noi (eu, soțul și copilul nostru minor în prezent) am ... (vezi toată discuția)