și eu sunt in aceasta situatie ...din pacate cu carnetul suspendat ..dar din motivul unei urgente m-am urcat la volanul masini si am plecat ..nu a durat mult și m-am intersectat cu un echipas MCV de poliție și m-a oprit ...
acum întrebarea mea este ..
ce mi-se poate instampla ..in aceasta situatie ..?
va rog ajutati-ma ...si explicați si mie ..am nevoie
buna seara ! si eu sunt tot in aceiasi problema .....am avut o urgenta sa ma duc cu masina...undeva si m-am urcat la volanu masini ...apoi nu După mult timp. m-am intalnit cu echipajul de poliție . si ma oprit ...si eram conștient caci am carnetul suspendat•°°
acum.intrebarea este !
ce mi-se poate intampla ..va rog ajutati-ma ..am nevoie sa imi explice si mie ...mai bn cineva ..care a trecut pe aici ...
Și mie de asemenea mi-a fost permisul suspendat fiindcă aveam Nr roșii expirate....mi-sa întocmit proces-verbal ...despre autorizația de circulație expirata ... și mi-sa zis ca veZi Doamne pe o luna de zile o sa mi-se suspende carnetu știu ca asta e o vrăjeala de a lor ca tot pe 90 de zile îl ia ...acum. Sunt in a 3 sapatamana de când aștept sa îmi vina dosarul la parchet și nu mi-a venit de și eii ,mi-au confirmat ca in termen de 2 săptămâni va veni la parchet și nu a venit ... astăzi pe data de 26.02.2018 am fost la parchet sa îmi pot prelungi dovada .. și mi-au spus da nu a venit dosarul ....sa îmi pot prelungi dovada . dar as vrea dacă se poate sa îmi ziceți dacă nu voi mai prelungi dovada zilele pe care voi sta pieton mi-se ia in calcul ?
.daca nu am mai avut permisul suspendat nici o data .nici punctate luate nu evenimente apsolut nimk ... se poate sa fac o cerere sa dau din nou sala sa mi-se reducă la 30 de zile?
Dacă pana la urma dosarul nu va sosi ce voi face ?
Va rog este prima data când mi-se întâmpla așa cva ..nu prea știu chiar așa de multe ..dar cineva care a trecut pe aici îmi poate spune sa știu ce am de făcut ?