avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Carnet suspendat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Carnet suspendat

Și mie de asemenea mi-a fost permisul suspendat fiindcă aveam Nr roșii expirate....mi-sa întocmit proces-verbal ...despre autorizația de circulație expirata ... și mi-sa zis ca veZi Doamne pe o luna de zile o sa mi-se suspende carnetu știu ca asta e o vrăjeala de a lor ca tot pe 90 de zile îl ia ...acum. Sunt in a 3 sapatamana de când aștept sa îmi vina dosarul la parchet și nu mi-a venit de și eii ,mi-au confirmat ca in termen de 2 săptămâni va veni la parchet și nu a venit ... astăzi pe data de 26.02.2018 am fost la parchet sa îmi pot prelungi dovada .. și mi-au spus da nu a venit dosarul ....sa îmi pot prelungi dovada . dar as vrea dacă se poate sa îmi ziceți dacă nu voi mai prelungi dovada zilele pe care voi sta pieton mi-se ia in calcul ?
.daca nu am mai avut permisul suspendat nici o data .nici punctate luate nu evenimente apsolut nimk ... se poate sa fac o cerere sa dau din nou sala sa mi-se reducă la 30 de zile?
Dacă pana la urma dosarul nu va sosi ce voi face ?
Va rog este prima data când mi-se întâmpla așa cva ..nu prea știu chiar așa de multe ..dar cineva care a trecut pe aici îmi poate spune sa știu ce am de făcut ?
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
Mihaighe, utilizator

Alte discuții în legătură

Numere provizorii expirate guliotu guliotu in dec 2008 am fost oprit de un echipaj al politie rutiere pentru depasirea limitei legale de viteza dar aveam si numerele provizorii expirate cu o zi in ... (vezi toată discuția)
Dovada expirata Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna seara! Am fost prins cu numerele rosii expirate.Mi s-a intocmit dosar penal,mi s-a luat permisul si mi s-a dat o dovada de circulatie valabila 15 ... (vezi toată discuția)
Am condus cu nr roșii expirate, dosar penal, permis suspendat ... Cars Cars Am condus cu Nr roșii expirate,dosar penal,permis suspendat și au trecut 180 de zile de când nu mai conduc(am avut dovada cu drept de conducere care a fost ... (vezi toată discuția)