Bună seara, prietena mea a fost acum ceva timp împreună cu un manager de la muncă unde lucram amândoi iar acesta acum 3-4 zile a început să arate mesaje și poze colegilor, pe care ea i le trimitea lui și ea acum se simte aiurea dar fiind situatia. Pozele nu sunt nud sunt ba în sutien ba acoperita de prosop înainte de baie.
Noi am fost la poliție, și am făcut eu nu ea o reclamație pe numele meu că a făcut asta și plus amenințari directe și indirecte.
Polițistul a vorbit cu managerul dar nu sa legat de faptul că sa întâmplat în timpul orelor de muncă Sau de pozele arătate la muncă, ci de faptul că a făcut amenințări la adresa mea. Și nouă ne-a spus că o să îi de-a o amendă atât ( asta înainte că polițistul sa vorbească cu managerul)
Cum as putea proceda mai departe? Sa fie sancționat acel manager? Dacă poliția ia dat doar o amendă și nici aia nu știu sigur. Iar la locul de munca șeful restaurantului a spus că e vina ei că ia trimis acele poze că trebuia să se aștepte la așa ceva și că dacă nu va împăcați (că au fost câteva certuri) ne da demisia la toți 3.
Nu mi se pare normal așa ceva.
Buna ziua, as vrea sa cumpăr un pistol cu aer comprimat pentru apărare (in caz de vreo problemă mai gravă).
As dorii sa știu dacă îmi trebuie permis (și de unde îl pot lua) deoarece citisem pe net că nu ai nevoie de permis pentru acest gen de armă. Și celelalte chichițe legate de acest subiect.
Va mulțumesc!
Acum 2 zile la locul de munca ,unul dintre managerii ne-a interzis pauza de fumat pe tura sa, deșii ceilalți managerii nu fac asta.Si nu este nici-o regula interna în legătură cu asta. Este legal asta? Ce îi pot spune sau ce pot face?
Mulțumesc anticipat.