avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Activitate Violeta Lovin

Activitate Violeta Lovin

Lucrez de 3 luni la o companie noua. La angajare mi s-a facut o oferta ce continea sal.net,bonuri de masa si niste bonusuri de performanta. In contract nu sint trecute aceste bonusuri de performanta,doar sal.net si o clauza conf careia daca parasim compania in mai putin de un an sintem obligati la plata a 600€contravaloarea trainingului pus la dispozitie de companie. Aceste bonusuri cresteau cuantumul salarial cu 900-1300 ron,acesta fiind si motivul pt.care am acceptat oferta de munca. Dupa o luna si jumatate sintem anuntati ca aceste bonusuri nu se mai primesc,intrucat reprezentantii patronali nu le-au aprobat. Caut un avocat specializat in litigii de munca . Multumesc.
Buna ziua. Ma intereseaza sa stiu un aspect in ceea ce prevede legea despre hartuirea sexuala. Cadrul legislativ mentioneaza in cazul hartuirii la locul de munca ,situatia in care un superior sau un angajat cu functie ,pune in situatii jenante cu conotatii sexuale,un angajat cu functie mai mica.
Ma intereseaza situatia in care un client al unei companii hartuieste sexual un angajat al respectivei companii. Exista vreun articol de lege care face referire la acest subiect si ce pot face in acest caz, eu, persoana direct implicata si afectata ? Precizez faptul ca sint crupier, iar compania in cauzaeste un cazino din Bucuresti