avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuire sexuala la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuire sexuala la locul de munca

Buna ziua. Ma intereseaza sa stiu un aspect in ceea ce prevede legea despre hartuirea sexuala. Cadrul legislativ mentioneaza in cazul hartuirii la locul de munca ,situatia in care un superior sau un angajat cu functie ,pune in situatii jenante cu conotatii sexuale,un angajat cu functie mai mica.
Ma intereseaza situatia in care un client al unei companii hartuieste sexual un angajat al respectivei companii. Exista vreun articol de lege care face referire la acest subiect si ce pot face in acest caz, eu, persoana direct implicata si afectata ? Precizez faptul ca sint crupier, iar compania in cauzaeste un cazino din Bucuresti
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 27 Februarie 2018
Hartuirea nu trebuie sa fie legată strict de locul de muncă..
Hărțuirea sexuală la muncă: Ce trebuie să știe salariații și angajatorii
www.avocatnet.ro/t14480/hart...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislația despre hartuire sexuala Anisia anis Anisia anis De jumătate de an m am angajat la un cabinet veterinar, iar acum patronul a încercat sa abuzeze sexual de mine. Cum se procedează in acest caz referitor la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce pot face daca o colega de la serviciu ma jigneste ... Cri2005 Cri2005 Buna ziua ,ce pot face daca o colega de la serviciu ma jigneste ,ma injura ,a sarit la mine ca ma loveste si cu alte colege face acelasi lucru,am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Modalitati strangere dovezi hartuire la loc de munca images images Ma intereseaza o modalitate de a strange dovezi in cazul unor hartuiri constante din partea unui superior, manager intr-o societate. Pe scurt: - de ani de ... (vezi toată discuția)