avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonusuri promise la angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonusuri promise la angajare

Lucrez de 3 luni la o companie noua. La angajare mi s-a facut o oferta ce continea sal.net,bonuri de masa si niste bonusuri de performanta. In contract nu sint trecute aceste bonusuri de performanta,doar sal.net si o clauza conf careia daca parasim compania in mai putin de un an sintem obligati la plata a 600€contravaloarea trainingului pus la dispozitie de companie. Aceste bonusuri cresteau cuantumul salarial cu 900-1300 ron,acesta fiind si motivul pt.care am acceptat oferta de munca. Dupa o luna si jumatate sintem anuntati ca aceste bonusuri nu se mai primesc,intrucat reprezentantii patronali nu le-au aprobat. Caut un avocat specializat in litigii de munca . Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2018
Violeta Lovin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:36, 13 Decembrie 2018
Buna ziua.
Daca su fost doar vorbe, promisiuni, si nimic scris in contractul de munca sau in regulamente, ccm, etc., nu cred ca va poate ajuta cineva sa le primiti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficii, demisie, acordul partilor UtilizatorAnonim29012016 UtilizatorAnonim29012016 Buna seara, Am primit o oferta mai buna si doresc sa parasesc actualul loc de munca. Ei sunt dispusi sa accepte si demisie si plecare prin acordul partilor, ... (vezi toată discuția)
Practica bonusuri companie andreeab1 andreeab1 Buna ziua, Studiandu-mi contractul individual de munca, respectiv toate actele aditionale la acesta & contractul colectiv de munca, observ cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa ContSters83715 ContSters83715 am contract individual de munca ca traducator si interpret. cine are dreptul la bonuri de masa? cine hotaraste asta? daca seful a refuzat sa mi le dea, are ... (vezi toată discuția)