Eu si fosta soție avem de la bunica mea un contract v_c cu întreținere cu uzul fruct ! Fostă soție a ramas in casa cu bunica ,dar bunica mea vrea sa spargă acel act la ambii !! Mentionez ca fosta locuieste in casa respectivă și se comporta foarte urat cu bunica ! Partea rea este ca a pus stăpânire pe toate bunurile si toată casa ,iar eu si bunica nu putem folosi nimic din curte si casa respectivă! VREAU SA VA MAI SPUN CA SE AFLA UN PROCES PE ROL IN ACEST SENS ! INTREBAREA ESTE ..CE TREBUIE SAU CUM TREBUIE FACUT PENTRU CA EU SI BUNICA MEA SA PUTEM INTRA SAU A PUTEA AVEA ACCES IN CASA SI A FOLOSI BUNURILE DIN CURTEA RESPECTIVA
Buna Ziua !! Am o intrebare in privinta unui avocat ! Am apelat la serviciile unui avocat caruia i am dat o parte din bani dar presupun ca inca nu a inaintat dosarul in instanta ..Presupun asta pentru ca i am ceeut numar dosar si nu l am primit .Il sun nu raspunde ..In acest caz am pierdut increderea ca m ar reprezenta cu interes in acest dosar ..CUM POT RENUNTA LA SERVICIILE LUI DAR SA MI PRIMESC SI BANII INAPOI ..