Va multumesc domnule Popa Gheorghe . Daca ati putea sa imi precizați si legea care imi permite acest lucru. Pt ca trebuie sa ma duc cu " dovezi " la noi la primarie
Buna ziua . Detin un PFA cu domeniul de activitate transport persoane în regim taxi . Am obtinut o autorizație taxi . Pe acelasi PFA mai pot obține încă o autorizație taxi ?
Va multumesc
Va multumesc pentru promptitudinea răspunsului. Intrebarea mea era dacă pe acelasi domeniu de activitate pot obține 2 autorizații? Adică dacă pe PFA-ul meu pot avea 2 autorizații transport persoane în regim taxi ?
Buna seara ! Numele meu este Gruita Ioan Anton , sunt Cantaret Bisericesc { cantor } de meserie si sunt incadrat la Protopopiatul Ortodox Aiud cu salariul minim pe economie , adica 19oo lei ! Banii de salarii pt noi provin de la stat , adica o sponsorizare a Consiliului Judetean Alba !
Intrebarea mea este - care este suma pe care Consiliul Judetean Alba o ofera Episcopiei Alba pentru salariul meu ? Deoarece mi s-a spus de catre preotul paroh ca de la CJalba s-ar da doar 1720 lei , in loc de 1900 .
Va multumesc !