avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 PFA
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

PFA

Va mai intreb ceva . Detin un PFA cu domeniul de activitate transport persoane cu taxiuri . Pot obtine 2 autorizatii pe acelasi PFA ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gruita Ioan Anton , utilizator 08:33, 28 Februarie 2018
Da. Puteti, trecand ca obiect principal de activitate transport taxi si ca obiect secundar, celalat caen.
Trebuie sa completati cerere tip onrc si declaratia model 3, in care specificati unde anume desfasurati noua activitate. In cazul in care o veti desfasura tot la terti, va trebui sa adaugati si caenul vechi.
Va multumesc pentru promptitudinea răspunsului. Intrebarea mea era dacă pe acelasi domeniu de activitate pot obține 2 autorizații? Adică dacă pe PFA-ul meu pot avea 2 autorizații transport persoane în regim taxi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare activitate secundara yorgos yorgos Am infiintat recent un SRL cu activitate doar la terti. Am primit certificatul constatator conform caruia activitatea principala (cod CAEN 7490) este ... (vezi toată discuția)
Call center Angelica Pirvu Angelica Pirvu As dori sa infiintez un call center (dispecerat) pentru taxi. As vrea sa stiu actele necesare. (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)