avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AUTORIZARE ACTIVITATE SECUNDARA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AUTORIZARE ACTIVITATE SECUNDARA

Am infiintat recent un SRL cu activitate doar la terti. Am primit certificatul constatator conform caruia activitatea principala (cod CAEN 7490) este autorizata. As vrea sa stiu daca o alta activitate secundara (inscrisa ca atare in actul constitutiv) mai trebuie, la randul ei, autorizata. Mentionez ca si activitatea secundara se desfasoara in aceleasi conditii ca activitatea principala adica la terti (fara activitate la sediul social sau alte sedii secundare).
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 19:48, 10 Februarie 2010
Inscrierea unei activitati in actul constitutiv al societatii nu echivaleaza cu autorizarea acesteia. Ca urmare, sunteti obligat sa autorizati orice activitate comerciala pe care o desfasurati propriu-zis.
Orice activitate pe care o desfasurati trebuie autorizata. In cazul dvs, completati declaratia model 2, activitatea desfasurandu-se in afara sediului principal si a sediului secundar.
Daca sunteti deja autorizat la" terti" pentru o activitate si doriti sa va autorizati tot la "terti" cu una sau mai multe activitati din obiectul de activitate prevazut in actul constituitiv, sau activitati adaugate ulterior, intocmiti declaratia model 3 si nu 2.
Declaratia 2 este intodeauna , in caz de functionare a societatii, declaratia initiala iar declaratia 3 este modifcatoare a declaratiei 2
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2010
Mihail Cazacioc, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare inregistrare pfa - autorizare activitate la sediu paoctav paoctav Salut, Acum cateva luni am inregistrat un PFA la Reg. Com. Bucuresti, specificand in declaratia pt autorizarea activitatii model 2 (formularul 11-10-167) ca ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitati secundare adihup adihup Am si eu nevoie de un ajutor. Pentru a desfasura o activitate ce se regaseste in obiectul de activitate secundar inscris in actul constitutiv este necesare ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)