Am infiintat recent un SRL cu activitate doar la terti. Am primit certificatul constatator conform caruia activitatea principala (cod CAEN 7490) este autorizata. As vrea sa stiu daca o alta activitate secundara (inscrisa ca atare in actul constitutiv) mai trebuie, la randul ei, autorizata. Mentionez ca si activitatea secundara se desfasoara in aceleasi conditii ca activitatea principala adica la terti (fara activitate la sediul social sau alte sedii secundare).
Va multumesc
Inscrierea unei activitati in actul constitutiv al societatii nu echivaleaza cu autorizarea acesteia. Ca urmare, sunteti obligat sa autorizati orice activitate comerciala pe care o desfasurati propriu-zis.
Orice activitate pe care o desfasurati trebuie autorizata. In cazul dvs, completati declaratia model 2, activitatea desfasurandu-se in afara sediului principal si a sediului secundar.
Daca sunteti deja autorizat la" terti" pentru o activitate si doriti sa va autorizati tot la "terti" cu una sau mai multe activitati din obiectul de activitate prevazut in actul constituitiv, sau activitati adaugate ulterior, intocmiti declaratia model 3 si nu 2.
Declaratia 2 este intodeauna , in caz de functionare a societatii, declaratia initiala iar declaratia 3 este modifcatoare a declaratiei 2