avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarul minim pe economie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarul minim pe economie

Buna seara ! Numele meu este Gruita Ioan Anton , sunt Cantaret Bisericesc { cantor } de meserie si sunt incadrat la Protopopiatul Ortodox Aiud cu salariul minim pe economie , adica 19oo lei ! Banii de salarii pt noi provin de la stat , adica o sponsorizare a Consiliului Judetean Alba !
Intrebarea mea este - care este suma pe care Consiliul Judetean Alba o ofera Episcopiei Alba pentru salariul meu ? Deoarece mi s-a spus de catre preotul paroh ca de la CJalba s-ar da doar 1720 lei , in loc de 1900 .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 28 Februarie 2018
Puneti intrebarea la Consiliul Judetean Alba.

Orice angajatorul nu poate negocia şi stabili salarii de bază prin contractul individual de muncă sub salariul de bază minim brut orar pe ţară.
De asemenea, angajatorul este obligat să garanteze în plată un salariu brut lunar cel puţin egal cu salariul de bază minim brut pe ţară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cu contract de munca in cadrul bisericii ortodoxe ContSters141803 ContSters141803 Preotul de la mine din sat a vrut sa ma angajeze cu ctr de munca in cadrul parohiei in postul de paraclisier.(intretineea bisericii si a ... (vezi toată discuția)
Impozit salariu Giuly03 Giuly03 Am salariu de la stat minim dar in cont imi intra 1813ron (vezi toată discuția)
Salariu minim brut pe tara angela53 angela53 sotul meu are carte de munca ca si cantor bisericesc, cu un salariu minim. Din momentul in care s-a dispus reducerea salariilor bugetarilor cu 25%, toti ... (vezi toată discuția)