avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit salariu

Am salariu de la stat minim dar in cont imi intra 1813ron
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:06, 10 Noiembrie 2018
Inseamna ca pe langa salariul de baza mai primiti niste sporuri. Unui salariu net de 1813 lei ii corespunde un salariu brut de 3071 lei.

Calculul il gasiti aici:
[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2018
Iulian MANEA, Contabil

Din 1813 ron trebuie sa dau inapoi 651 ron preotului (însemnând CAS ,impozit s.a.m.d) si eu mai raman doar
cu diferenta. Sunt angajat la protoierie cântăreț bisericesc
Iulian Manea a scris:

Inseamna ca pe langa salariul de baza mai primiti niste sporuri. Unui salariu net de 1813 lei ii corespunde un salariu brut de 3071 lei.

Calculul il gasiti aici:
[ link extern ] /

Daca asa e intelegerea ...

Nu stiu, care e nemultumirea? Sau nu e?
Vroiam sa stiu daca e legal treaba asta de ce intra 1813 daca minimul este 1900 Si de ce trebuie sa plătesc eu cas-urile. Asta vroiam să aflu daca asa e legea daca e normal

Iulian Manea a scris:

Daca asa e intelegerea ...

Nu stiu, care e nemultumirea? Sau nu e?

Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
Giuly03, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea zice ca din salariul brut se retin contributiile sociale si impozitul si se plateste salariul net salariatului.

Din cate stiu, statul plateste doar salariul net al preotului si cantaretului iar contributiile sociale le plateste parohia.

Deci, cred ca este o vorba de o intelegere intre dumneavoastra si preot ca, incasand o suma mai mare, din diferenta sa plateasca ce e de platit la stat pentru dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarul minim pe economie Gruita Ioan Anton Gruita Ioan Anton Buna seara ! Numele meu este Gruita Ioan Anton , sunt Cantaret Bisericesc { cantor } de meserie si sunt incadrat la Protopopiatul Ortodox Aiud cu salariul ... (vezi toată discuția)
Plata servicii funerare flori54 flori54 Buna ziua! Din pacate, am fost obligata sa inmormantez si eu pe cineva drag. Cand mi-am achitat obligatiile financiare mi s-a spus ca trebuie sa platesc 100 ... (vezi toată discuția)