avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De ce in episcopia Alexandriei și Teleormanului in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De ce in episcopia Alexandriei și Teleormanului in protoieria Turnu Măgurele salariile sunt doar de 783

De ce sunt salarii așa mici la cantareti bisericești !?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:20, 22 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariul se negociaza iar dumneavoatra, cantaret bisericesc, nu sunteti o exceptie. Daca va nemultumeste, puteti sa discutati acest lucru cu angajatorul care este parohia, prin reprezentant, preotul paroh.

Suma primita, chiar daca este sub cea a salariului net primit de un angajat cu norma intreaga care are salariul minim pe economie, poate fi corecta (adica, legala), daca sunteti angajat cu fractie de norma. Este foarte probabil lucrul acesta pentru ca se poate sa nu lucrati 8 ore/zi, 40 ore/saptamana. Nu stiu. Ne puteti da informatii suplimentare.
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2019
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit salariu Giuly03 Giuly03 Am salariu de la stat minim dar in cont imi intra 1813ron (vezi toată discuția)
Angajare cu contract de munca in cadrul bisericii ortodoxe ContSters141803 ContSters141803 Preotul de la mine din sat a vrut sa ma angajeze cu ctr de munca in cadrul parohiei in postul de paraclisier.(intretineea bisericii si a ... (vezi toată discuția)
Angajare Ionuț 34 Ionuț 34 Am si eu o intrebare,sunt angajat la un spital din brasov cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu norma intreaga, mai a-si putea avea încă un ... (vezi toată discuția)