avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Activitate Vali.vali

Activitate Vali.vali

Răspuns la discuția Durata urmarire penala
Buna ziua . Am mai vorbit cu Dumneavoastră. Am si eu un dosar penal in calitate de suspect. Pe data de 11 05 2018 am facut 1 an de zile de cand am permisul reținut si nu am primit nimic de la dansi , de la parchetul Novaci. Ce ma sfatuiti sa fac si eu? Ar fi bine sa merg pana acolo sa intreb despre dosar? Multumesc frumos.
Buna ziua. Luna viitoare trebuie să plec in Spania .daca merg la un notar si dau declaratie pe propria raspundere ca nu circul in România credeti ca mi.se da permisul de conducere? Multumesc frumos
Dar aveti idèe cam cat dureaza,? Am permisul suspendat de 11 luni . Multumesc frumos
Bună ziua ! Exista termen de soluționare pentru un dosar penal la parchet ? Si conteza daca militeanu care mi-a dus dosaru la parchet mi-a cerut renuntarea urmariri penale? Multumesc
Bună seara, cat timp dureaza un dosar la parchet? Am un dosar penal la parchet de 2 luni si nu am primit nici un rezultat. Domn care mi-a dus dosarul a cerut renunțarea urmăriri penale, contează si cererea dansului care a ceruto in fata procurorului? Multumesc frumos.
Buna ziua! Am si eu o nelămurire, am ramasa fara permis de conducere eu detin cat.B ,am condus o autoutilitara si am avut si o remarcă de 2500 kg masa max .stiu imi trebuia categoria E
. Mi.sa întocmit dosar penal . Problema este ca dosarul a stat 8luni la postul de poliție unde mi.sa întocmit dosarul.dupa cele 8 luni am fost chemat pentru declarație, m-am prezentat la care mi-am recunoscut fapta (greșeala) acum dosarul este la parchet unde domnul care mi-a luat declarația a cerut si dansul renunțarea urmăriri penale. Intrebarea mea este conteaza cererea depusă de politai. Si cat dureaza dosarul la parchet? Multumesc frumos!
Buna ziua! Dacă am permisul suspendat si fara drept de circulatie, mi-a sa întocmit si dosar penal . Pana la finalizarea dosarului imi pot scoate dovada sa pot circula ?
Și este posibil sa se anuleze permisul? Eu am dus toate actele necesare la dosar ...si sunt la prima abatere.
Bună ziua in 2017 11mai am condus o autoutilitara si tractand o remorcă având masa de 2500 si eu nu dețin categoria respectivă dețin doar B imi trebuia si E .Am fost chemat la poliție pentru declarație m-am prezentat la care mi-am recunoscut fapta.iar domnul care mi-a facut dosarul si pe care la dus la parchet ă cerut si dansul renunțarea urmăriri penale. Dosarul este dus la parchet de o lună de zile. Aveți idee imi pot lua permisul inapoi? Si cat durează..deja sunt 10 luni decand sa intamplat . Multumesc