avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara - dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara - dosar penal

Bună seara, cat timp dureaza un dosar la parchet? Am un dosar penal la parchet de 2 luni si nu am primit nici un rezultat. Domn care mi-a dus dosarul a cerut renunțarea urmăriri penale, contează si cererea dansului care a ceruto in fata procurorului? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Av. Marian Bîrlădeanu , Avocat 07:26, 24 Martie 2018
Depinde de infracțiunea pentru care sunteți cercetat, de circumstanțe, etc. Oferiți mai multe detalii pentru a putea obține un răspuns cât de cât pertinent. Cât despre durata procesului penal, nu cred că veți afla răspunsul pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare furt ,poliția evita finalizarea cazului GeorgeTo GeorgeTo Soției mele i-a fost extrasa o sumă de bani din geanta , într-un spațiu local privat supravegheat de camere video. ****A fost la politie a depus ... (vezi toată discuția)
Durata urmarire penala Vali.vali Vali.vali Bună ziua in 2017 11mai am condus o autoutilitara si tractand o remorcă având masa de 2500 si eu nu dețin categoria respectivă dețin doar B imi trebuia ... (vezi toată discuția)
Help!! surprins in trafic cu alcoolemie george_papanacas george_papanacas In primul rand buna ziua tuturor, tarziu am afla si eu de forumul asta, vreau sa intreb si eu urmatoarea chestiune,acum o luna am fost oprit si testat cu ... (vezi toată discuția)