avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... help!! surprins in trafic cu alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

help!! surprins in trafic cu alcoolemie

In primul rand buna ziua tuturor, tarziu am afla si eu de forumul asta, vreau sa intreb si eu urmatoarea chestiune,acum o luna am fost oprit si testat cu drager 0,40 in aer , dupaia ce rezulta sangele au venit rezultatele 0,70 si 0,50 iar astazi am intrat si in posesia probelor de la recalculare ca a ceruto inspectorul de la politie , adica teoretic intre 0,70 si 0,90 posibilitate sa ma trimita in instanta sau ami voi redobandii permisul de conducere ?? MULTUMESC TUTUROR
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 16:52, 16 Iulie 2012
Cred ca vi se va da solutia de Scoatere de Sub Urmarire Penala si aplicarea unei amenzi.
Doamne ajuta nici astazi nu pot concepe cand ma uit la masina ce prostie am facut , multumesc mult de raspuns , crezi ca as putea termina repede ?? in cat am da un raspuns ca am inteles ca v-a ajunge la procuratura dosarul ,,,aproximativ macar , v-a multumesc din suflet tutror care vor raspunde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta depinde de organul de cercetare penala. Cate dosare are in lucru. Concedii, vacanta judecatoreasca, etc. ....
Da stiu ca este vacanta dar banuiesc ca in urmatoarele 2 3 luni o sa primesc raspuns !! Am auzit ca de obicei la parchet dureaza cam 1 luna 2 este adevarat ? Multumesc
depinde de parchet ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcoolemie 0,45 in aerul expirat Dragos20 Dragos20 as vrea sa ma lamuriti cu o problema va rog.am fost prins acum 1 luna de Politia Rutiera si mi-a iesit 0,45 in aerul expirat , iar la snage 0,70.Mi s-a retinut ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool - contraventie, reducerea termenului de suspendare AndreiPopa15 AndreiPopa15 Buna,in urma cu 1 luna pe data de 19 Ianuarie mi-a fost suspendat permisul pentru consum de alcool. Am avut 0,45 la echilotest iar la probele de sangea mia ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice danut6666 danut6666 In primul rand vrea sa multumesc celor care ami vor raspunde si mie la o intrebare lagat de un eveniment rutier, Am mai vazut cateva persoane pe forum in ... (vezi toată discuția)