avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate AdiMH

Activitate AdiMH

cu siguranta nu vreau sa tai nimic la nimeni, dar daca se plang ca ca eu fur apa si am consum mic, iar diferenta pe scara este de 50 mc e clar ca o persoana nu fura o cantitate atat de mare de apa. deci am mai multi vecini care fura, dar le e mai usor sa acuze decat sa scoata apometrele la vedere. eu sunt de acord sa le scot dar restul in unanimitate nu vor. Chiar nu se poate face nimic? nici apometrele nu vor sa le schimbe. Se poate face ceva dpdv legal?
Răspuns la discuția probleme vecini
multumesc de raspuns
Răspuns la discuția probleme vecini
Multumesc de raspuns! Este legal sa imi ceara dovada platii chitantei?
Discuție probleme vecini
Buna ziua! Am un vecin care imi face tot timpul reclamatii la politie. A mentionat ca il cunoaste pe sectorist foarte bine(or fi rude? de fiecare data ma ameninta dar cand nu mai e nimeni in preajma ca imi face reclamatii). la ultima reclamatie am luat amenda pt perturbarea linistii publice(dansul face zgomote noaptea cand vreau sa dorm, iar eu i-am baut in teava ca sa se opreasca). Sunt mereu provocata de el, dar politia ma acuza doar pe mine, lui nimic. inprocesul verbal nu se intelege nimic ce scrie, sectoristul mi-a cerut dovada platii chitantei(e legal? de ce sa ii duc chitanta ca am platit, nu se intelege pe baza carui articol am luat amenda). intrebarea mea este eu ce pot sa fac impotriva vecinului? ma simt hartuita, nedreptatita!iar politia reperezentata de sectorist cum ma protejeaza pe mine de vecin? eu cum sa dovedesc ca el ma ameninta dc nu mai este nimeni prezent? daca el ma deranjeaza aproape in fiecare noapte cu zgomote , el de ce nu a luat amenda? doar pt ca il cunoaste pe sectorist? pai asa or sa imi dea emnda de fiecare data?!!! ce pot sa fac ca m-am saturat? Pot sa fac plangere impotriva sectoristului? si unde? dar vecinului?
Ies diferente foarte mari la consumul pe scara cu ce declara locatarii, sunt acuzata ca am consum prea mic si ca fur apa. eu sunt de acord sa scot apometrele pe scara dar restul locatarilor nu vor. ma simt hartuita de atitudinea lor. cum ii pot obliga sa fie toate pe scara scoase? ca sa nu mai existe discutii si sa fie decalrat consumul corect.