Bună seara!
Am o problema legata de taxe și impozite. Dețin mai multe terenuri și doresc sa vând o parcela, primăria refuza sa elibereze certificat fiscal pentru înstrăinarea parcelei de teren deoarece apar cu o datorie pe autoturisme, datorie contestata la judecătoria Giurgiu deoarece nu îmi aparține. Am depus certificat de grefa la taxe și impozite. S-a notat contestația pe auto dar primăria nu îmi eliberează certificat fiscal doar pe parcela pe care vreau sa o vând, îmi da un certificat fiscal cu tot cu autoturisme însă notarul nu accepta. În luna decembrie 2023 mi-au eliberat fiscal doar pe o parcela acum nu mai vor. Pot instraina terenul pana la soluționarea dosarului cu datorie la judecătorie...terenul nu apare cu datorie.
Detin un nr. cadastral cu o suprafata de 20000 metri intabulat in 2006 iar in interiorul acestei suprafete ocpi a cadastrat inca 5 numere cadastrale in anii 2011-2014. Pentru suprafata nesuprapusa am solicitat dezmembrarea acesteaia. Solicitarea a fost respinsa intrucat nu au fost solutionate suprapunerile. La aflarea suprapunerilor am facut adresa catre ocpi daca cadastrul este valid sau nu si mi-au raspuns ca este valid iar in extrasul de carte funciara nu exista nici o sarcina, terenul este liber. Cum pot solutiona aceasta situatie?