avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... suprapunere cadastrala
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

suprapunere cadastrala

Detin un nr. cadastral cu o suprafata de 20000 metri intabulat in 2006 iar in interiorul acestei suprafete ocpi a cadastrat inca 5 numere cadastrale in anii 2011-2014. Pentru suprafata nesuprapusa am solicitat dezmembrarea acesteaia. Solicitarea a fost respinsa intrucat nu au fost solutionate suprapunerile. La aflarea suprapunerilor am facut adresa catre ocpi daca cadastrul este valid sau nu si mi-au raspuns ca este valid iar in extrasul de carte funciara nu exista nici o sarcina, terenul este liber. Cum pot solutiona aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Repoziționare terenuri fãrã acordul tuturor vecinilor bojflav bojflav Sunt proprietarul unui teren achiziționat cu contract de vânzare cumpărare la notar din anul 2007. Proprietarii din tarla respectivă au fost ... (vezi toată discuția)
Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras de carte funciara florentinazara florentinazara Buna seara Va rog sa-mi dati solutii pentru urmatoarea problema: Am achizionat un teren extravilan si pentru incheierea autentificarii contractului de vanzare ... (vezi toată discuția)