avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună seara! Am o problema legata de taxe și ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună seara! Am o problema legata de taxe și impozite. Dețin ...

Bună seara!
Am o problema legata de taxe și impozite. Dețin mai multe terenuri și doresc sa vând o parcela, primăria refuza sa elibereze certificat fiscal pentru înstrăinarea parcelei de teren deoarece apar cu o datorie pe autoturisme, datorie contestata la judecătoria Giurgiu deoarece nu îmi aparține. Am depus certificat de grefa la taxe și impozite. S-a notat contestația pe auto dar primăria nu îmi eliberează certificat fiscal doar pe parcela pe care vreau sa o vând, îmi da un certificat fiscal cu tot cu autoturisme însă notarul nu accepta. În luna decembrie 2023 mi-au eliberat fiscal doar pe o parcela acum nu mai vor. Pot instraina terenul pana la soluționarea dosarului cu datorie la judecătorie...terenul nu apare cu datorie.

Alte discuții în legătură

Radiere auto de la primarie nutzzu nutzzu Buna ziua.Am vandut un auto,am cvc ,dar am si cateva datoirii catre bugetul local,altele decat impozitul pe masina respectiva,care este la zi. As putea sa ma ... (vezi toată discuția)
Eliberare documente gnr gnr am si eu o nelamurire daca stie cineva...cand vinzi o masina iti trebuie de la primarie neinceperea urmarii penale fara de care nu o poti inscrie masina...daca ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu datorii la firma de gunoi falimentata CARLO81 CARLO81 Buna ziua, as dori sa fiu lamurit intro problema. Sa zicem ca familia X, vor sa isi vanda apartamentul, dar ca acum vreo 6 ani au avut o datorie la firma de ... (vezi toată discuția)