avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian-3G

Activitate Adrian-3G

Buna ziua! In cazul diplomelor de liceu plastifiate si predate unitatii de invatamant mai este nevoie de monitorul oficial ?
Răspuns la discuția Reabilitare de drept
Cazier:
Condamna la 2 ani si 6 luni inchisoare cf art 86^1 si ^2 CP suspenda executarea pedepsei sub supraveghere-termen de incercare 5 ani pentru savarsirea faptei prev de art 2 alin 1. Lg 143/2000,art 320^1 CPP, art 41. alin 2 CP cu aplic ped accesorie prev de art. 71 CP. art 64 alin. 1 lit.a teza || CP, art.64 alin. 1 lit.b CP, art .71 alin. 5 CP si interdictia drepturilor prev de art.65 alin.2 CP pe o perioada de 2 ani. Dispusa prin SP.nr.157 din 29/11/2013 nr .dosar ..... an dosar 2013 Tribunalul Valcea def.prin D.P.199/A la 09/04/2014 Curtea de apel Pitesti.
Buna ziua! As dori sa stiu cand intervine reabilitarea de drept..

Cazier:
Condamna la 2 ani si 6 luni inchisoare cf art 86^1 si ^2 CP suspenda executarea pedepsei sub supraveghere-termen de incercare 5 ani pentru savarsirea faptei prev de art 2 alin 1. Lg 143/2000,art 320^1 CPP, art 41. alin 2 CP cu aplic ped accesorie prev de art. 71 CP. art 64 alin. 1 lit.a teza || CP, art.64 alin. 1 lit.b CP, art .71 alin. 5 CP si interdictia drepturilor prev de art.65 alin.2 CP pe o perioada de 2 ani. Dispusa prin SP.nr.157 din 29/11/2013 nr .dosar ..... an dosar 2013 Tribunalul Valcea def.prin D.P.199/A la 09/04/2014 Curtea de apel Pitesti.
Răspuns la discuția Reabilitare de drept
In data de 29.11.2013 a fost instanta de fond,iar apelul a fost in aprilie 2014,unde sa majorat termenul de incercare de la 3 ani la 5 ani. Din cate am citit noul cod penal a intrat in vigoare de la data de 1 feb 2014,credeti ca este poaibil sa fi fost judecat dupa vechiul cod penal si sa intervina reabilitarea de drept la implinirea termenului de incercare ?
Buna ziua! In anul 2014 am primit o pedeapsa cu suspendare de 2 ani de 6 luni si 5 ani termen de incercare, in martie 2019 se implineste termenul si as dorii sa stiu daca se va sterge cazierul judiciar. Va multumesc!
Răspuns la discuția Carte de munca
Am fost la arhiva nationala,si m-au trimis la o firma micuta din babeni ELVILA,care ar fi cumparat,si nici aici nu au gasti nimic,chiar nu stiu unde as putea sa mai caut,ma apropii de varsta de pensionare si nu reusesc sa imi gasesc cea mai mare parte din vechimea in munca.va multumesc pentru raspuns
Discuție Carte de munca
In perioada 1989-2004 am lucrat la Combinatul de prelucrare a lemnului din Ramnicu Valcea,tot in anul 2004 sa inchis si am plecat fara sa imi iau cartea de munca sau un act doveditor pentru perioada in care am lucrat acolo.ma puteti ajuta cu cateva indrumari in legatura cu aceasta problema? Cum as putea sa imi recuperez cartea de munca sau un document care sa ateste vechimea? Unde au fost centralizate aceste date? Exista posibilitatea ca dupa inchiderea combinatului toate documentele referitoare la angajati sa fi fost trimise la ITM valcea ? Va multumesc mult!
Discuție Carte de munca
In perioada 1989-2004 am lucrat la Combinatul de prelucrare a lemnului din Ramnicu Valcea,tot in anul 2004 sa inchis si am plecat fara sa imi iau cartea de munca sau un act doveditor pentru perioada in care am lucrat acolo.ma puteti ajuta cu cateva indrumari in legatura cu aceasta problema? Cum as putea sa imi recuperez cartea de munca sau un document care sa ateste vechimea? Unde au fost centralizate aceste date? Exista posibilitatea ca dupa inchiderea combinatului toate documentele referitoare la angajati sa fi fost trimise la ITM valcea ? Va multumesc mult!
Buna ziua,mi-a fost eliberat un atestat cpi transport marfa cu localitatea tiparita eronat,ce este de facut in acest caz? Sunt nevoit sa suport costul eliberarii unui nou card ?
Buna ziua,as vrea sa stiu raportat la prevederile legale,situatia in care un conducator auto poseda un nume-prenume prea lung si nu incape in spatiul alocat numelui pe diagrama tahograf,este legal sa se scrie numele pe verso sau sa se foloseasca prescurtari?