avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Carte de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Carte de munca

In perioada 1989-2004 am lucrat la Combinatul de prelucrare a lemnului din Ramnicu Valcea,tot in anul 2004 sa inchis si am plecat fara sa imi iau cartea de munca sau un act doveditor pentru perioada in care am lucrat acolo.ma puteti ajuta cu cateva indrumari in legatura cu aceasta problema? Cum as putea sa imi recuperez cartea de munca sau un document care sa ateste vechimea? Unde au fost centralizate aceste date? Exista posibilitatea ca dupa inchiderea combinatului toate documentele referitoare la angajati sa fi fost trimise la ITM valcea ? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Mincea ileana , utilizator 11:02, 17 Martie 2024
Incercati la Direcția Județeană a Arhivelor Naționale Vâlcea
Adresa: Râmnicu Vâlcea, strada General Praporgescu nr. 16, jud. Vâlcea
Telefon: 0250/731.457, 0250/703.155
Fax: 0250/731457
E-mail: valcea@arhivelenationale.ro
Am fost la arhiva nationala,si m-au trimis la o firma micuta din babeni ELVILA,care ar fi cumparat,si nici aici nu au gasti nimic,chiar nu stiu unde as putea sa mai caut,ma apropii de varsta de pensionare si nu reusesc sa imi gasesc cea mai mare parte din vechimea in munca.va multumesc pentru raspuns
ELVILA este firma lui Catarama .
Date de contact :
Str Siriului, nr 74-76, sector 1 , Bucuresti
Telefon centrala: 0372.131.820
E-mail: contact@elvila.ro
Am si eu o intrebare in legatura cu cartea de munca,,am lucrat intre ani 1989-1996 si a ramas cartea de munca la firma la care am lucrat in Baile Govora o pot gasi la dumneavoastra...Multumesc..
Cum se numea acel angajator ?

Alte discuții în legătură

Carte de munca Adrian-3G Adrian-3G In perioada 1989-2004 am lucrat la Combinatul de prelucrare a lemnului din Ramnicu Valcea,tot in anul 2004 sa inchis si am plecat fara sa imi iau cartea de ... (vezi toată discuția)
Caut arhiva timb bucuresti ghinitamanole ghinitamanole am fost angajat in 1972 si ca tot omu vreau sa ies la pensie.. nu o gasesc nu dau de ea.. stie cineva de aceasta firma unde se gaseste arhiva? (vezi toată discuția)
Cerere info arhiva cornel-matei cornel-matei buna ziua, incerc sa ajut o persoana sa-si recupereze cartea de munca, ce a lucrat in 1989 la ALH Iasi - Baraj Pascani; exact asa mi-a transmis ca se numea ... (vezi toată discuția)