avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Carte de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Carte de munca

In perioada 1989-2004 am lucrat la Combinatul de prelucrare a lemnului din Ramnicu Valcea,tot in anul 2004 sa inchis si am plecat fara sa imi iau cartea de munca sau un act doveditor pentru perioada in care am lucrat acolo.ma puteti ajuta cu cateva indrumari in legatura cu aceasta problema? Cum as putea sa imi recuperez cartea de munca sau un document care sa ateste vechimea? Unde au fost centralizate aceste date? Exista posibilitatea ca dupa inchiderea combinatului toate documentele referitoare la angajati sa fi fost trimise la ITM valcea ? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Mincea ileana , utilizator 11:02, 17 Martie 2024
Angajator Iordache Nikolae,,,firma sc Alpin Baile Govora,,numele meu atunci casatorita Raducu Ileana Carmen...Multumesc frumos..

Cornel Vasile a scris:

Cum se numea acel angajator ?

Mentionez am mai lucrat un an si la Palas ospatar in perioada 89-90,,am mai lucrat si la sc Marica com.s.r.l magazin mixt alimentar in perioada
1993 sub numele Raducu Ileana Carmen..Multumesc frumos
Mincea ileana a scris:

Angajator Iordache Nikolae,,,firma sc Alpin Baile Govora,,numele meu atunci casatorita Raducu Ileana Carmen...Multumesc frumos..

Cornel Vasile a scris:

Cum se numea acel angajator ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca Adrian-3G Adrian-3G In perioada 1989-2004 am lucrat la Combinatul de prelucrare a lemnului din Ramnicu Valcea,tot in anul 2004 sa inchis si am plecat fara sa imi iau cartea de ... (vezi toată discuția)
Caut arhiva timb bucuresti ghinitamanole ghinitamanole am fost angajat in 1972 si ca tot omu vreau sa ies la pensie.. nu o gasesc nu dau de ea.. stie cineva de aceasta firma unde se gaseste arhiva? (vezi toată discuția)
Cerere info arhiva cornel-matei cornel-matei buna ziua, incerc sa ajut o persoana sa-si recupereze cartea de munca, ce a lucrat in 1989 la ALH Iasi - Baraj Pascani; exact asa mi-a transmis ca se numea ... (vezi toată discuția)